Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Μερικές απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα

Μετά από μιά περίοδο εκκωφαντικής ησυχίας, που ακολούθησε την διμερή υπογραφή της Κλαδικής Συμφωνίας και αφού προηγούμενα η ανησυχία και η καχυποψία που τόσα χρόνια διατηρήθηκε, άρχισαν να ακούγονται μερικές φωνές αφύπνισης και προπάντων ενημέρωσης που τόσο πολύ μας έλλειψε.

Κατ΄αρχάς φαίνεται οτι έφτασε μέχρι το μυαλό μας το προσβλητικό άρθρο του "ΕΠΕΝΔΥΤΗ" και έστω και καθυστερημένα υπήρξε μιά πολύ συγκροτημένη και σωστή απάντηση από την ΟΕΝΓΕ. (απάντηση ΟΕΝΓΕ).

Κατά δεύτερο υπήρξε ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τη Κλαδική Συμφωνία και το κατά πόσον έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς, καθώς και την πορεία της μέχρι την ολοκλήρωση της νομοθετικής κατοχύρωσης. (ανακοίνωση υπουργείου).

Παραμένει έολο το θέμα των εφημεριών Δεκεμβρίου και επίσης άγνωστες οι βουλές των κατά τόπους Επιτρόπων του ΓΛΚ.

Με αφορμή την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μας, δεν περιέχεται κανένας υπαινιγμός και ούτε καν υποψία "καρφώματος" συνάδελφου, φίλου και συμπαραστάτη του Συλλόγου μας. Δεν αναφέρουμε το όνομα του, πιθανότατα ούτε ο ίδιος θα το επιθυμούσε, γιατί ήταν ο μόνος που ήλθε σε επικοινωνία μαζί μας προσπαθώντας μα μας ενημερώσει. Μαζί και η ανακοίνωση της ΕΙΝΑ.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Αν στενοχωρήσαμε μερικούς, συμβαίνοουν και αυτά μέσα σε μιά κοινωνική ομάδα που σκέφτεται και αγωνίζεται. Να είστε όλοι καλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

2738/1999 ΦΕΚ180 "Συλλογικές Διαπραγματεύσεις στη Δημόσια Διοίκηση" / Αρθρο 12