Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Σεμνά...Ταπεινά...Κρυφά.....και πονηρά




















Όταν παλεύεις για να στελεχώσεις το νοσοκομείο σου, όταν οι υπεύθυνοι μένουν αμέτοχοι και έχουν την απαίτηση και το θράσος να καπηλέυονται και να επικαρπώνονται τη δικιά σου αγωνία και αποτέλεσμα, τότε πρέπει να κράζονται και να επισημαίνονται.

Όταν εργαζόμενοι και γιατροί προσπαθούν να κερδίσουν έστω και ένα εργαζόμενο, όταν η Αυτοδιοίκηση εξασφαλίζει προσωπικό για να δουλέψει το νοσοκομείο, κανένας διοικητής, κανένας Δυπεάρχης, κανένας πονηρός πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να αδειάζει το νοσοκομείο.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να δέχεται παραγγελίες και κυρίως να τις εκτελεί. Όταν μάλιστα το σπίτι του καίγεται δεν πετάει βενζίνη. Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στο σημερινό χάλι. Είπαμε...σεμνά και ταπεινά.


Και ας μας πεί κάποιος: Ο οργανισμός του νοσοκομείου υπογράφηκε; Δεν πρόλαβαν; Για ρουσφέτια πρόλαβαν και προλαβαίνουν.....Για την υστεροφημία τους δεν προλαβαίνουν. Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.......Μεγάλο πράγμα αγαπητοί φίλοι να έχει κάποιος
φιλότιμο και αξιοπιστία. Γιατί τσίπα έχουν και τα γιαούρτια .

Άραγε θα τολμήσει κανένας να έλθει στο Νοσοκομείο προεκλογικά; Από τους μέχρι προ ολίγου κυβερνώντες....από αυτούς που έλεγαν πως σε δέκα μέρες υπογράφεται ο Οργανισμός του Νοσοκομείου. Γιατί οι άλλοι σίγουρα θα έλθουν....

Ντροπή σας κύριοι. Ντροπή κ. Υπουργέ Υγείας, κ. Υπουργέ Εσωτερικών, κ. Υπουργέ Οικονομικών. Αλλά είπαμε...σεμνά και ταπεινά...και κρυφά....στα ρουσφέτια και στις μηχανορραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: