Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

 Με πνίγει το δίκιο» αναφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε την Τετάρτη στο υπουργείο.

Τον καημένο! Τον πνίγει το δίκιο επειδή «η συμμορία της μιζέριας», δηλαδή οι εκπρόσωποι των γιατρών, δεν εκθειάζει το έργο του.

Αλλοίμονο, δεν είναι η μόνη συμμορία που βάλλει εναντίον του. Είναι και «η συμμορία του τύπου» που τον εκθέτει καθημερινά, είναι και «η συμμορία των ασθενών» που διαμαρτύρεται για τις αναμονές και τα πληρωμένα απογευματινά χειρουργεία.

Σήμερα λοιπόν ο συμμορόπληκτος Γεωργιάδης , επιχειρώντας να αποδείξει ότι οι γιατροί αμείβονται παχυλά, ανέβασε στο Twitter πίνακα με τις απολαβές των γιατρών ΕΣΥ, ώστε να διεγείρει κοινωνικά αντανακλαστικά σε βάρος τους.

Ένας πίνακας άλλα αντί άλλων, όπου ο Συντονιστής Διευθυντής παίρνει λιγότερα από τον Επιμελητή Β΄, ενώ είναι άφαντοι ο ειδικευόμενος και ο Διευθυντής. Ένας πίνακας κατασκευασμένος από έναν υπουργό που μέχρι πρόσφατα αγνοούσε το στοιχειώδες, δηλαδή ότι οι γιατροί έχουν Ειδικό Μισθολόγιο!

Ατύχησε ο καλός μας! Τα σχόλια που εισέπραξε κάτω από την ανάρτησή του αποδεικνύουν πως κάθε άλλο παρά πέτυχε το σκοπό του.

Οι περισσότεροι του ζητούν να ανεβάσει το δικό του μισθό και τους μισθούς της στρατιάς των μετακλητών που έχει στο γραφείο του. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε μόνο ορισμένα κόσμια σχόλια, μιας και φροντίσαμε να απαλείψουμε εκείνα που είναι «ακατάλληλα δια ανηλίκους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: