Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

 Προσωρινά θα γίνονται τα χειρουργεία στην ιδιωτική κλινική – Ο Χρ. Ροϊλός, έκανε λόγο για την δυνατότητα που δίνει ο νόμος, να συνεργάζεται το νοσοκομείο με τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να γίνονται χειρουργεία.

Έγινε παρανόηση με τις δηλώσεις γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου, μας λέει τώρα ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, που ήρθε άρον άρον στη Ρόδο.
«Μιλάμε για τακτικά περιστατικά, όχι έκτακτα, όχι τα περιστατικά της εφημερίας, τα οποία προφανώς θα νοσηλεύονται και θα χειρουργούνται κανονικά από το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου», δήλωσε ο ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, ο οποίος είχε σύσκεψη χθες με τους χειρουργούς, παρουσία και του Διοικητή του Νοσοκομείου της Ρόδου, Γρηγόρη Ρουμάνη.
Ο κ. Ροϊλός διευκρίνισε ότι βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των γιατρών του Νοσοκομείου να επιλέγουν τους ασθενείς που θα πηγαίνουν στην ιδιωτική κλινική, ενώ θα πρέπει να συμφωνεί και ο ασθενής ο οποίος δεν θα έχει καμία χρέωση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η λίστα χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ρόδου ήδη είναι αρκετά μεγάλη και υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν αρκετούς μήνες για να χειρουργηθούν.

Απάντηση 

Λίστα Χειρουργείων είναι αυτή που είναι αναρτημενη σε ιστότοπο του Νοσοκομείου...
Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα...
Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να καλύπτει τον οποιονδήποτε γιατρό του ΕΣΥ να μεταφέρει τακτικά περιστατικά για να τα χειρουργήσει σε ιδιωτική κλινική...
Εάν το κάνει θα βρεθεί αντιμέτωπος με την νομιμότητα και δυστυχώς την Δικαιοσύνη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: