Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Συνεδρίαση Δ.Σ. 9/1/2008

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου και ενημερώθηκαν τα μέλη του για την αυριανή συνάντηση (10/1/2008)Αβραμόπουλου - ΟΕΝΓΕ, όπου και θα τεθούν επί τάπητος το θέμα των εφημεριών και η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Ακολουθεί η σύγκληση του Γεν. Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ, όπου τον Σύλλογο θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κινούς. Μετά από τη σύγκληση του έκτακτου Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ, θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:
  1. Την εκδήλωση για κοπή πίττας του Συλλόγου την Παρασκευή 25/1/2008 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.
  2. Την εισήγηση για διοργάνωση εκπαιδευτικής διημερίδας με θέμα "Επείγουσα Ιατρική" με παράλληλη διοργάνωση μετεκπαιδευτικών σεμιναριών, σε συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή.
  3. Την διοργάνωση δύο ημερίδων με θέματα "Ναρκωτικά" και "Τροχαία Ατυχήματα" σε συνεννόηση και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Οι ημερίδες θα απευθύνονται σε μαθητές Λυκείων και κοινό.
  4. Την οργάνωση του Γραφείου του Συλλόγου και της Γραμματείας του, με αγορά εξοπλισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, εκτυπωτικού πολυμηχανήματος, σύνδεση με διαδίκτυο, οργάνωση ηλεκτρονικής γραμματείας - αλληλογραφίας.

Επίσης αποστέλλονται στην ΟΕΝΓΕ τα αποτελέσματα των εκλογών, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και η κατάσταση των αντιπροσώπων του Συλλόγου για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ.

Τα μέλη του Συλλόγου που έχουν ήδη επισκεφτεί το blog του Συλλόγου, παρακαλούνται να ενημερώσουν και τα υπόλοιπα μέλη. Σχόλια και υποδείξεις είναι πάντα ευπρόσδεκτα, μέσω των σχετικών links σε κάθε άρθρο καθώς και η συμμετοχή στην δημοσκόπηση για το Νοσοκομείο, που λήγει στις 31/1/2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: