Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις 15-19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΣΝΙ Γ.Ν. Ρόδου συμμετέχει στις Πανελλήνιες Απεργιακές Κινητοποιήσεις των Νοσοκομειακών Γιατρών, 15-19 Σεπτεμβρίου 2008, διεκδικώντας μαζί με το σύνολο των γιατρών τα αιτήματα και τις υποσχέσεις που μέχρι τώρα έμειναν "ψιλά γράμματα" στην ατζέντα του Υπουργείου Υγείας.
Μέσα στη γενική κατακραυγή από την φοροεπιδρομή κατά δικαίων και αδίκων, μέσα στη συνεχιζόμενη δοκιμασία των εργαζομένων και των αστικών - μικροαστικών κοινοτήτων, συνεχίζεται η αδιαφορία και η απαξίωση των Νοσοκομείων και των Νοσοκομειακών Γιατρών. Και μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία των Νοσοκ. Γιατρών που έχουν σαν μόνο εισόδημα το μισθό τους και τις κακοπληρωμένες εφημερίες. Μιλάμε για τους γιατρούς εκείνους που απέχουν συνειδητά από διαπλοκές και διαφθορές, από "φακελλάκια" και πλουσιοκρατική νοοτροπία. Μιλάμε γι αυτούς τους γιατρούς που στηρίζουν και εργάζονται για το ΕΣΥ, την ίδια ώρα που άλλοι επεξεργάζονται σχέδια απαξίωσης του και προκλητικής ενίσχυσης του ιδιωτικού τομέα.
Και ένα τελευταίο πράγμα. Δεν κάνουμε πολιτική αντιπολίτευση. Κοινωνική αντιπολίτευση κάνουμε και όσο γρηγορώτερα το καταλάβουν οι υπεύθυνοι τόσο καλύτερα γι' αυτούς. Εμείς συνηθισμένοι στα λίγα είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: