Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι πανηγυρισμοί ήταν αυτοί χτες!! ygeianet.gr

Τι πανηγυρισμοί ήταν αυτοί χτες!!
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο Γ. Πατούλης, πλήθος Βουλευτών και Δημάρχων πανηγύριζαν τη μια και μοναδική πρόσληψη γιατρού στο ακριτικό Καστελόριζο, η οποία θα στελεχώσει το παραμελημένο ιατρείο του νησιού, ασκώντας μάλιστα Γενική Ιατρική, ενώ είναι ειδικευόμενη Πνευμονολόγος.
Το όλο σκηνικό της «ενθρόνισης» της γιατρού θύμιζεκακέκτυπο ταινίας εποχής, ώστε ελλείψει άρτου να δώσουν στο πόπολο θεάματα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούσε η γκιλοτίνα των διαθεσιμοτήτων και απολύσεων για 1250 εργαζόμενους του ΕΣΥ.
Ελπίζουμε ο κ. Γεωργιάδης (ή τουλάχιστον ο κ. Πατούλης) να θυμηθούν πως οφείλουν να ενημερώσουν τον Γερμανό υπουργό Υγείας, ώστε με τη σειρά του να ενημερώσει την κ. Μέρκελ για τη μία πρόσληψη, προκειμένου να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο που θα αναστατώσει τη ζωή της αποικίας.
*Μαθαίνουμε πως η Γαύδος γλύτωσε πιθανόν από επισκέψεις ανάλογες του Καστελόριζου, διότι η κομπανία πληροφορήθηκε πως το νησί φιλοξενεί αυτή την εποχή μεγάλο αριθμό ρέμπελων που σχεδίαζαν να υποδεχτούν τον περιφερόμενο θίασο Πατούλη- Γεωργιάδη κατά πως τους αρμόζει..
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ  ΠΡΟΣΕΛΉΦΘΗ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΠΥ Εθνικό Κέντρο. Επιχειρήσεων Υγείας.!!!!!!!
ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΕΜΉΝΥΣΑΝ  ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: