Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Από ygeianet.gr

Ο «πατερούλης» Ιωσήφ Στάλιν εγκατέλειψε τα εγκόσμια το 1953. Όμως οι πρακτικές του μένουν ακόμα ζωντανές χάρις στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα στον κόσμο που τις συντηρεί και τις αναπαράγει με θρησκευτική ευλάβεια. Μάλιστα στο δημιουργικό τους οίστρο αρκετά στελέχη του ΚΚΕ επεκτείνουν τις αρχές του πατερούλη κι έξω από τις κομματικές τους οργανώσεις!
Προσπαθούν να επιβάλλουν «ατσαλένια πειθαρχία» και τον αποκαλούμενο «δημοκρατικό» συγκεντρωτισμό σε όσους φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις κατάφεραν κάποια στιγμή να ελέγξουν, με πιο ενδεικτική περίπτωση εκείνη της ΟΕΝΓΕ. Δείτε πρόσφατο παράδειγμα:
Συνάδελφοι από διάφορες Ενώσεις της χώρας αποφάσισαν ν΄ ασκήσουν τριτανακοπή στο ΣτΕ όχι με το δικηγόρο που έχει επιλέξει η ηγεσία της ΟΕΝΓΕ, αλλά με δικηγόρο της δικής τους επιλογής. Αναφαίρετο δικαίωμά τους.
Κατέθεσαν λοιπόν την Παρασκευή 20 Απριλίου την προσφυγή στο ΣτΕ και τοYgeianet, ως όφειλε, ανέφερε το γεγονός σε σχετικό του άρθρο (κλικεδώ).
Επακολούθησε ένας λίβελλος από την ηγεσία της ΟΕΝΓΕ. Χωρίς να συνεδριάσει κανένα όργανο της Ομοσπονδίας η κ. Ρέτζιου και ο κ. Παπανικολάου εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «Αιδώς Αργείοι» γεμάτη από ύβρεις και παρανοϊκά επιχειρήματα περί υποκινούμενων συναδέλφων και «εκπροσώπους του κυβερνητικού συνδικαλισμού» που διασπούν την ατσαλένια πειθαρχία, προκειμένου να κλέψουν τη δόξα από την ηγεσία της ΟΕΝΓΕ για να τη δώσουν σε άλλο δικηγορικό γραφείο! (κλικ εδώ)
Το νόστιμο είναι πως κανείς απ΄ όσους αποκαλεί η κ. Ρέτζιου ως υποκινητές δε συμμετέχει στην προσφυγή των «αποστατών»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: