Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν"

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ 


 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!!!

"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν"
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑΝΕΤ 
Όσα δεν ήθελαν να πουν Παπανδρέου και Βενιζέλος ανέθεταν στο απύλωτο στόμα του Πάγκαλου να τα εκφωνήσει. Κι εκείνος το έκανε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
Όσα η απελθούσα ηγεσία του υπουργείου Υγείας οι νυν Διοικητές των ΥΠΕ αποφεύγουν να πουν στους γιατρούς αναθέτουν σε επιλεγμένους νομικούς συμβούλους να τα εκφωνήσουν, πράγμα που εκείνοι πράττουν αρκετές φορές με εξόχως ωμό και αποκαλυπτικό τρόπο.
Το πρόσφατο ανδραγάθημα του γνωστού κ. Σημαντήρη, νομικού συμβούλου της 2ης ΥΠΕ, περιέχει οδηγίες και απόψεις που αντανακλούν ανάγλυφα την πολιτική κατεύθυνση των μέχρι πρόσφατα πολιτικών του προϊσταμένων (κλικ εδώ).  
Με ωμότητα ο κ. Σημαντήρης παροτρύνει τα Νοσοκομεία που δεν έχουν κονδύλια για ν΄ αποζημιώσουν τους γιατρούς για τις δεδουλευμένες εφημερίες να απαγορεύουν τις επισχέσεις. Γνωστή καραμέλα θα πείτε.
Ο κ. Σημαντήρης όμως προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Δίνει απάντηση στο ερώτημα πώς θα επιβιώσουν απλήρωτοι οι εν λόγω γιατροί.
Συστήνει λοιπόν στην περίπτωση που οι γιατροί δεν έχουν τα προς το ζην ν΄ ανοίγουν τα Νοσοκομεία … συσσίτια!!
Πρόκειται για απαράμιλλο μνημείο Μνημονιακής αντίληψης, εξαιρετικά αφιερωμένο στους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι εξέθρεψαν αντιλήψεις και πρακτικές Σημαντηριακού χαρακτήρα.
Αφιερωμένο επίσης στην κ. Παπανικολάου Χριστίνα που ανέχθηκε (αν δεν επικρότησε κιόλας) να εκδοθεί τέτοιο κατάπτυστο έγγραφο από την υπηρεσία που διευθύνει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: