Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

YGEIANET

Επί δύο χρόνια, διακόσιοι διοικητές και υποδιοικητές Νοσοκομείων έπαιρναν κάθε μήνα φύλλο πορείας για το υπουργείο Υγείας, ώστε να τους νουθετήσει ο παιδονόμος Ανδρέας Λοβέρδος, να τους δώσει εντολές, ακόμη και να τους προπηλακίσει δημοσίως αν δεν του έκαναν τα γούστα.
Κι εκείνοι κοίταζαν μόνον τα κορδόνια των παπουτσιών τους, ούτε καν στα μάτια δεν τολμούσαν να κοιτάξουν τον αλαζόνα εργοδότη τους. Ένας μόνον, ο τ. Διοικητής της Ρόδου, είχε την τόλμη να μιλήσει ευθαρσώς και αφού άκουσε τα εξ αμάξης αποπέμφθηκε, ώστε να τοποθετηθεί στη θέση του ένας πειθήνιος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα σκάζουν στα χέρια των διοικητών οι βόμβες που τους έδωσε ο Α. Λοβέρδος διατάσσοντας να τις κρατούν σφιχτά. Κι αυτοί πανικόβλητοι δεν ξέρουν πού να τις πετάξουν. Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία καταρρέουν, επαρχιακά Νοσοκομεία δεν έχουν τρόφιμα και φάρμακα για τους ασθενείς, Τμήματα βάζουν λουκέτο.
Δεν πρόκειται για πυροτεχνήματα. Πρόκειται για το Μνημόνιο αυτοπροσώπως!
Οι Διοικητές, ως συναυτουργοί στο έγκλημα που συντελέστηκε, δε μπορεί να συνεχίζουν να σιωπούν υποδυόμενοι τις μωρές παρθένες. Δεδομένου του κινδύνου που διατρέχουν χιλιάδες ασθενών οι Διοικητές οφείλουν να μιλήσουν και να καταδείξουν τον ένοχο και ταυτόχρονα να πάψουν πάραυτα τους  ανέξοδους παληκαρισμούς απέναντι στους γιατρούς και τους άλλους εργαζόμενους.
Έχει κι η υπομονή τα όριά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: