Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Νέου Κύκλου Σπουδών
 
ΠΜΣ "Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας"‏


Το ΠΜΣ "Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει προκηρύξει για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 το νέο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διεθνής Ιατρική -Διαχείριση κρίσεων Υγείας». Σημειώνεται ότι Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο ετών (2015-2017), αντιστοιχεί σε 120 Ects και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Μaster's degree). 

Σκοπός του ΠΜΣ είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε υγειονομικούς (γιατρούς και νοσηλευτές), αλλά και σε επιστήμονες άλλων γνωστικών πεδίων, που ενδιαφέρονται για ειδικές σπουδές στα αντικείμενα της Διαχείρισης Υγειονομικών Κρίσεων, Ανθρωπιστικής Ιατρικής, Ιατρικής Καταστροφών και Επείγουσας Ιατρικής, της Τροπικής και Ταξιδιωτικής  Ιατρικής, της Επιδημιολογικής Επαγρύπνησης και Υγειονομικής Επιτήρησης και  Προστασίας Ευπαθών και Μετακινούμενων Πληθυσμών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΦΟΙΤΗΣΗ 

Παράκληση για την προώθηση της προκήρυξης για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος σε ενδεχόμενους ενδιαφερόμενους.

Συνημμένα λαμβάνετε τη νέα αφίσα του ΠΜΣ, τη σχετική προκήρυξη, καθώς και το link για την υποβολή της σχετικής αιτήσεως.


Πληροφορίες:

στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ (http://crisis.med.uoa.gr/)






Για την Επιστημονική Ομάδα του 
Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
"Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας"
 Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
 
 Follow us on: Facebook - Twitter - Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια: