Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Συνάντηση Δ.Σ. με τον Επίτροπο Γ.Λ. Κράτους - Γενική Συνέλευση Πέμπτη 20-3-2008

Χτες 17/3/2008 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ν.Ι. συναντήθηκε με το Επίτροπο του Γενικού Λογιστηρίου τουΚράτους, με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία των κονδυλίων των Εφημεριών και την αναμενόμενη ημερομηνία αποπληρωμής των. Προηγουμένως είχε προηγηθεί ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα της ΥΔΕ, και από την οποία προέκυψε οτι ακόμη δεν έχουν πιστωθεί τα απαραίτητα για την αποπληρωμή των εφημεριών Δεκεμβρίου 2007. Ο Επίτροπος μας ενημέρωσε οτι δεν είναι δυνατόν να αναλάβει καμμία δέσμευση όσον αφορά στην πληρωμή και τον τρόπο καταβολής των εφημεριών Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2008, καθόσον αναμένονται σχετικές οδηγίες από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η Εγκριτική απόφαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 20/3/2008 και ώρα 12.30 στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, θα ενημερώσει το σώμα των συναδέλφων και θα ληφθούν αποφάσεις για την επίσχεση εργασίας, που σημειωτέον συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός και πώς κρίνει ότι η επίσχεση συνεχίζεται με επιτυχία ;
Γνωρίζω "από πολύ μέσα" ότι υπάρχουν τμήματα που δουλεύουν στο φούλ. Οι συνάδελφοί μας αυτοί που γράφουν στα παληά τους τα παπούτσια την επίσχεση, θα μπορούν άραγε να μας κοιτούν στα μάτια αύριο ; (ρητορική ερώτηση που απαντιέται μ' ένα ξερό "ναι" ). Επομένως για τα χάλια μας δεν φταίνε μόνον οι (κάθε) αβραμόπουλοι !
Τουλάχιστον να μην τα λέμε παραέξω, (τα περί επιτυχίας), διότι γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών...