Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Μάρτης γδάρτης .............


Ο Μάρτιος είναι δύσκολος μήνας για μεγάλους ηγέτες.
Ο Ιούλιος Καίσαρας, παρά τις προειδοποιήσεις του οιωνοσκόπου Σπουρίννα να προσέχει τις ειδούς του Μαρτίου, αποφάσισε να πάει στη σύγκλητο. Κι όταν, κατά τα λεγόμενα του Σουητώνιου, συναντήθηκε με τον Σπουρίννα, του είπε γελώντας:
-Ήλθον αι ειδοί του Μαρτίου!
Και ο οιωνοσκόπος του απάντησε:
-Ήλθον αλλά δεν παρήλθον.
Λίγο αργότερα, κάτω από το άγαλμα του μεγάλου αντιπάλου του Πομπήιου, θα χαθεί από το χέρι δικών του ανθρώπων, αναφωνώντας ελληνιστί "και συ μικρέ μου Βρούτε;"


Οι δικοί μας ηγέτες τωρινοί και εκκολαπτόμενοι, ξέρουν κάτι;

Ήδη μεγάλος αριθμός Ενώσεων έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την αποπληρωμή των εφημεριών Δεκεμβρίου 2007 και Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2008. Ως ημερομηνία έναρξης οριοθετείται η Τρίτη 11 Μαρτίου, η επομένη της Καθαράς Δευτέρας. Ενδεικτικά σας επισυνάπτω την απόφαση της Ενωσης Ρεθύμνου και της Ενωσης Χαλκιδικής. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και την απόφαση της Ενωσης Ρόδου. Ανάλογες αποφάσεις έχουν λάβει η Ενωση Θεσσαλονίκης και οι Ενώσεις Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, όλες οι Ενώσεις Κρήτης, οι Ενώσεις Πελοποννήσου, η Ενωση Ηπείρου. Στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας η συνέλευση των γιατρών αποφάσισε επιπλέον να κατατεθούν προγράμματα με 4 εφημερίες ανά γιατρό

Δεν υπάρχουν σχόλια: