Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2-2-2012‏ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Ρόδος :     2/02/2012



ΨΗΦΙΣΜΑ

       Σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Ρόδου αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:
1.    Να καταγγείλουμε δημόσια ότι τα προγράμματα του νοσηλευτικού προσωπικού, τα οποία συντάχθηκαν κατ’ εντολή της Διοίκησης και παρά την έγγραφη αντίθεση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,  δεν  εξασφαλίζουν  την ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων.

2.    Να γίνει συλλογή σχετικών αναφορών από όλες τις προϊστάμενες των νοσηλευτικών τμημάτων, τις υπεύθυνες του τμήματος Αιμοδοσίας και του Φαρμακείου, και τη γνώμη των Τομεαρχών και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, όπου θα αναφέρονται ανά τμήμα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποστελέχωση, τις μονοβάρδιες, καθώς και το πόσο επικίνδυνη γίνεται πλέον η κατάσταση στις κλινικές του νοσοκομείου.      Στη συνέχεια, όλες οι προαναφερόμενες αναφορές, μαζί με τα υπογεγραμμένα από τη Διοίκηση προγράμματα εργασίας, θα κατατεθούν στα χέρια του κου Εισαγγελέα.

3.    Παράκληση - πρόσκληση προς τον κο Εισαγγελέα όπως προσέλθει και διαπιστώσει και ο ίδιος (σε χρόνο που εκείνος θα επιλέξει) τις συνθήκες που επικρατούν στην λειτουργία των τμημάτων του Νοσοκομείου.

4.    Προγραμματισμός ιδιαίτερης κινητοποίησης σε συνεργασία με άλλους φορείς της Ροδιακής κοινωνίας, προκειμένου να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη στελέχωση του νοσοκομείου και τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούμαστε ως Έλληνες πολίτες -  Συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
-      ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΛΟΥΚΙΑ

-      ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

-      ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

-      ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

-      ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

-      ΤΖΙΝΗ ΧΡΥΣΑ

-      ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: