Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.





9-10 Φεβρουαρίου 2012
Παρασκευή - Σάββατο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 11:00πμ στο Σύνταγμα
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή
5:00μμ
48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.
  
Τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και Συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.
          Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.
Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στις Απεργιακές  Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: