Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

ΟΕΝΓΕ_ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19-12-12‏


Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα 18  Δεκεμβρίου 2012
Α.Π:3683ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΘέμα: Συμμετοχή των γιατρών ΕΣΥ στην απεργία της 19ης Δεκεμβρίου.

Η ΟΕΝΓΕ καλεί τους γιατρούς που υπηρετούν στα Νοσοκομεία και ΚΥ (ειδικευμένους, ειδικευόμενους, αγροτικούς) να συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.
Τα αιτήματα της απεργίας αφορούν άμεσα στο χώρο της υγείας που πλήττεται βάναυσα από τα μέτρα του 3ου Μνημονίου. Οι περικοπές μισθών και εφημεριών, οι αυτοδίκαιες αργίες, η περικοπή στα λειτουργικά έξοδα Νοσοκομείων, οι βίαιες συγχωνεύσεις και κλείσιμο Τμημάτων αποτελούν πραγματικότητα που οδηγεί στην ολοσχερή διάλυση της δημόσιας περίθαλψης.
Καλούμε τις και τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις, πορείες και διαδηλώσεις που θα διοργανωθούν σε όλα τα μέρη της χώρας από κοινού με τους άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά των Μνημονίων, την τρόικα και την άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                     ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: