Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ


ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
Από  Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, Ροδίων Παιδεία, Σύλλογο Ρουμελιωτών Ρόδου , Δίοδο  

Παρεδόθη χθες  σημαντικό  ιατρικό υλικό στα Επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου που αγοράστηκε με πόρους από την συναυλία που έγινε στα εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία με τους Γιάννη Κατσιμπράκη , Λευτέρη Τσακίρογλου και  ‘’Μουσικά Σύνολα’’ των εκπαιδευτηρίων ‘’Ροδίων Παιδεία’’.
Την εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα ‘’Καλλιπάτειρα ‘’   του Ροδίων Παιδεία στήριζαν ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου τα εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία , η Δίοδος, και  ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ρόδου.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους που είχε συγκεκριμένο σκοπό αλληλεγγύης γεμίζοντας την αίθουσα και βέβαια ενίσχυσε την όλη  προσπάθεια που έγινε, αφού μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό το οποίο διατέθηκε εξ ολοκλήρου για την αγορά φαρμακευτικού &  χειρουργικού  υλικού  στο τομέα του ΤΕΠ.
 Η παράδοση έγινε χθες παρουσία του Προέδρου του ΙΣΡ Χρήστου Μαντά και του Γ. Γραμματέα Ιωάννη Μυροφόρου στον υπεύθυνο του ΤΕΠ παθολόγο επιμελητή Α’ κ. Αντώνη Γερασκλή παρουσία των ειδικευόμενων ιατρών που εφημερεύων και του νοσηλευτικού προσωπικού που ευχαρίστησαν θερμά τους δωρητές.  Ο πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΙΣΡ ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά  εκ μέρους όλων των συντελεστών της οργάνωσης και των καλλιτεχνών που διοργάνωσαν και συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια του κόσμου και υποσχέθηκε ότι γρήγορα θα είναι και πάλι κοντά τους με νέα δωρεά . 


Δεν υπάρχουν σχόλια: