Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Κάποιος άρχισε να κάνει πίσω.....

Αντιγράφουμε από τα ΝΕΑ-on line.


Mε φόντο τη 48ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία και το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα οι εφημερίες των νοσοκομείων όλης της χώρας βρίσκονται στον αέρα, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος έφτασε στη Βουλή με τετράωρη καθυστέρηση για τη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή.
Έτσι και εν μέσω αντιδράσεων ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ άνοιξε σήμερα ο διάλογος για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.
Ο κ. Αβραμόπουλος λίγο πριν την 48 απεργία των γιατρών έκανε πίσω αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν οικονομικές βελτιώσεις στη μισθολογική σύμβαση των νοσοκομειακών γιατρών από τις προβλεπόμενες του νομοσχεδίου.
Μάλιστα, αποδέχθηκε το αίτημα τον νοσοκομειακών γιατρών η συγκεκριμένη μισθολογική σύμβαση να μην είναι οριστική όπως προβλεπόταν στο νομοσχέδιο, αλλά να αναθεωρείτε το κάθε έτος όπως το έχουν ζητήσει οι γιατροί.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε για πιο αξιοκρατικό σύστημα εκλογής διευθυντών των κλινικών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθετε και ασ προσέχατε. Γιατί δεν ακολουθήθηκε από την ΟΕΝΓΕ η προβλεπόμενη διαδικασία περί Συμβάσεων στο Δημόσιο και δώθηκαν τα περιθώρια για τέτοια γυρίσματα ? Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ

http://katigoros.blogspot.com/