Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Η συνταγή της Γιαγιάς και των Παππούδων

dsc01950_400
Ο τραχανάς είναι ένα παρεξηγημένο φαγητό από τους περισσότερους. Εμείς στην οικογένεια είμαστε «τραχανοχάφτες» αφού με τον τραχανά μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε ακόμη να τον τρώμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Η γιαγιά ΟΕΝΓΕ και η Παππούδες Στάθης και Παναγιώτης εξάλλου είναι παραγωγοί τραχανά που προμηθεύουν όλο το σόι. Τον χρησιμοποιούμε ακόμη και στα γεμιστά, στις πίτες, στις σούπες και σε συμβάσεις. Η παρακάτω χυλόσουπα αποτελεί για μένα εκτός από ένα νοστιμότατο φαγητό (μπορώ να το τρώω κάθε μέρα) και ένα εξαιρετικό φάρμακο για κρυολόγημα ή ακόμη και για hung over. Ειδικά για το τελευταίο μετά τις διαπραγματεύσεις. Τον προτιμά και η πλειοψηφία μετά την κούραση της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: