Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ....





Όσον αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών Νοεμβρίου 2012 δυστυχώς πληροφορηθήκαμε από την ΥΔΕ ότι το αντίστοιχο κονδύλι έχει απορροφηθεί με την αλλαγή του χρόνου. Για να πληρωθούμε λοιπόν θα πρέπει να εμφανιστεί εκ νέου μαζί πιθανώς με τα κονδύλια για τις εφημερίες που θα εκτελεστούν το 2013!!! 


Όσον αφορά την τροφοδοσία του νοσοκομείου με υλικά για την σίτιση ασθενών και γιατρών ,οι συμβάσεις για προμήθεια κρεατικών και λαχανικών έχουν παραταθεί για 5 μήνες .Δεν υπάρχει δυνατότητα σύμβασης για υλικά παντοπωλείου , οπότε προς το παρόν η τροφοδοσία για αυτά τα υλικά γίνεται από δωρεές συμπολιτών μας !! 

Όσον αφορά το catering μαθαίνουμε ότι με βάση τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου μας ... έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε 6,70 ευρώ για τρία γεύματα την ημέρα!!!. Στην περίπτωση λοιπόν που βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος με αυτή την τιμή ...ποιος θα είναι εκείνος που θα τον ελέγχει για την ποιότητα των υλικών !!Εάν πράγματι συμβούν όλα αυτά κ. Λυκουρέντζο θα είστε ο πρώτος που θα καλέσουμε για δείπνο .... 






Δεν υπάρχουν σχόλια: