Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Επιστολή αγανάκτησης των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου για την υποστελέχωση του ιδρύματος

Ρόδος, 7 Ιουνίου 2016
-Προς:ΜΜΕ
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητέ κάτοικε της Ρόδου,
Αγαπητέ επισκέπτη,
Οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, έχουμε υπερβεί εδώ και καιρό τόσο τις ανθρώπινες αντοχές μας όσο και την υπομονή μας.
Παρ’ όλες τις απώλειες στους μισθούς μας και στα εργασιακά μας δικαιώματα, παρ’ όλα τα προσωπικά μας προβλήματα και τα νοσήματα που έχουμε παρουσιάσει λόγω των ατέλειωτων και δυσβάσταχτων βαρδιών από την έλλειψη προσωπικού, είμαστε καθημερινά στο Νοσοκομείο και προσπαθούμε να μην εκτίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να είναι πλέον εκτεθειμένες οι δικές μας ζωές και καθώς φαίνεται η ηγεσία του Υπουργείου και του κράτος κατ’ επέκταση να συνεχίζει ν’ αδιαφορεί, όπως αδιαφόρησαν και στο παρελθόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αγαπητέ κάτοικε της Ρόδου, Αγαπητέ επισκέπτη
Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και όπως και την περσινή χρονιά συνεχίζουμε να παρέχουμε ασφαλείς υπηρεσίες υγείας τόσο στους κάτοικους της Δωδεκανήσου όσο και στους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το νησί. Με τα χίλια ζόρια προσπαθούμε ν’ ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας. Εδώ και χρόνια είμαστε προσωπικό ασφαλείας και αδυνατούμε λόγω των συνθηκών ν’ ασκήσουμε ακόμη και το δικαίωμα στην απεργία, για όσο διάστημα τουλάχιστον αυτή δεν θεωρείται παράνομη. Ως πότε πια θ’ ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση;
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!
ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!
ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Μιχαλίτσα Τσαμπουνιάρη Μαρία Σαρικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: