Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Συνάντηση Υγείας: Θα δοθούν λύσεις;

Την Πέμπτη 10 Ιουλίου και ώρα 12 θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας η συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου με την αντιπροσωπεία που ορίσθηκε από τη χθεσινή συνάντηση των φορέων Υγείας της πόλης, μετά από πρόσκληση του Νομάρχη κ. Μαχαιρίδη. Στην συνάντηση που έγινε την 9/7/2008 στη Νομαρχία, εκτός από το Νομάρχη, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηευθυμίου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ζωίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αθ. Κοσσιώρης, ο Αντινομάρχης για θέματα Υγείας Δ. Κρεμαστινός, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Χρ. Μαντάς και ο αντιπρόεδρος Ι. Μυροφόρου, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Π. Αληβάνης, η Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΓΝΡ Λ. Καλαμάτα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών του ΓΝΡ Γιώργος Τριάντος και ο αντιπρόεδρος Β. Κινούς, ενώ παρέμβαση έκανε ο Δήμαρχος Ν. Ρόδου Μ. Σαββής.
Τέθηκαν οι προτεραιότητες και ιεράρχηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας Υγείας στη Ρόδο και γενικά στα Δωδεκάνησα και καταρτίστηκε σχετικός πίνακας αιτημάτων.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ορίσθηκε επιτροπή η οποία την Πέμπτη 10/7/2008 θα επισκεφθη το Υπουργείο Υγείας, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση του Υπουργού Υγείας. Η Επιτροπή αποτελείται από τον Νομάρχη κ. Μαχαιρίδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αθ. Κοσσιώρη, τον Πρόεδρο του ΙΣΡ κ. Χρ. Μαντά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Λ. Καλάμάτα και τον Πρόεδρο του ΣΝΙ κ. Γιώργο Τριάντο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά, ο Υπουργός να είναι παρών στη συνάντηση και να προκύψουν άμεσα ωφέλη για την ομαλή λειτουργία του ΓΝ Ρόδου και των άλλων δομών υγείας της Δωδεκάνήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: