Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3984/11.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3984/11.

Στο νοσοκομείο μας υπηρετούν περίπου 90 γιατροί του ΕΣΥ από αυτούς οι 65 είναι Διευθυντές λόγω αναβαθμίσεων .Ένα νοσοκομείο  που υπηρετεί  <<γερασμένο>> προσωπικό  αφού εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν ανανεώνεται λόγω του ότι δεν γίνονται προσλήψεις  .
1. Έτσι εφαρμόζοντας πιστά τον νόμο δεν μπορούν να καλυφτούν για όλο τον μήνα με εφημερεύοντα γιατρό πολλά τμήματα  όπως τα δυο χειρουργικά το ουρολογικό  το νεφρολογικό το παιδιατρικό  τα δυο παθολογικά (προσωρινά καλύπτονται λόγω του  επικουρικού  προσωπικού). 

2. Υπηρετούν  πολλοί γιατροί σε μονήρεις ειδικότητες που πλέον θα καλύπτουν το μέγιστο μέχρι 11 ημέρες το μήνα ,όπως το παιδοχειρουργικό τμήμα το θωρακοχειρουργικό ,το αγγειοχειρουργικό,το νευρολογικό το ψυχιατρικό το γαστρεντερολογικό ,που αν και υπηρετούν δυο γιατροί θα υπάρξουν  15 ημέρες κενές χωρίς εφημερεύοντα γιατρό .

3. Υπάρχουν πολλές ειδικότητες αναγκαίες που όμως δεν έχουν αντικείμενο για να εκτελέσουν ενεργό εφημερία .Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους συναδέλφους .

ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/2013 !!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ .....

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: