Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Ygeianet


Στις 19 Αυγούστου ορκίστηκε Διοικητής της 2ης ΥΠΕ ο κ. Αθ. Παπαρούπας, παθολόγος και γιατρός ΕΟΠΥΥ (αλήθεια υπάρχει τέτοιας μορφής εργασιακή σχέση;). 
Μία μέρα μετά, δηλαδή στις 20 Αυγούστου, ο κ. Παπαρούπας υπέγραψε τέσσερεις αποφάσειςμετακίνησης γιατρών, δύο από το Νοσοκομείο Τζάνειο και δύο από το Κρατικό Νίκαιας. Οι
Τελετή ορκωμοσίας των νέων διοικητών της 1ης και 2ης ΥΠΕ.
αποφάσεις αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και οι μετακινήσεις έπρεπε να γίνουν άμεσα στα νησιά Λέρο, Πάτμο, Νίσυρο και Λειψούς.

Αληθινό πογκρόμ..
Ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών από την Πενταμελή Επιτροπή, την  ΕΙΝΑΠ και την ΟΕΝΓΕ. Επακολούθησε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, όπου αποφασίστηκε να ανακληθούν οι αποσπάσεις.
Το πρωτοφανές είναι πως οι αποφάσεις του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ δεν ανακλήθηκαν ούτε από τον υπουργό, ούτε από τον ίδιο τον υπογράφοντα. Ανακλήθηκαν από τον υφιστάμενό του, τον υποδιοικητή κ. Αλεβίζο!! (κλικ εδώ)
Όλων των τραγελαφικών που περιγράψαμε είχαν προηγηθεί εξαγγελίες του κ. Γρηγοράκου για δημιουργία Task Force στα νησιά του Αιγαίου και σκέψεις για απασχόληση συνταξιούχωνγιατρών στα νησιά.
Αλήθεια πιστεύουν ότι με τέτοιες γελοιότητες δίνουν λύση στο πρόβλημα υγείας των νησιών;


Δεν υπάρχουν σχόλια: