Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ

Τελικά επικράτησε το αυτονόητο και δίκαιο που επικαλούμασταν και διεκδικούσαμε  τόσο καιρό από τις υγειονομικές  διοικήσεις αυτής της περιοχής ,προς όφελος φυσικά των χρηστών υγείας και των ασθενών μας.Διερωτόμαστε εάν τελικά ήταν τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι με βάσει την πραγματικότητα δεν υπήρχε εναλλακτική λύση.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αλλάξει πρώτα απ’ όλα ο τρόπος, η νοοτροπία και η αντίληψη της άσκησης πολιτικής εξουσίας σ’ αυτόν εδώ τον τόπο η σύγχρονη «ρίζα της συμφοράς» είναι η εξάρτηση από κάθε είδους ανεξέλεγκτα μικρά και μεγάλα συμφέροντα – επιχειρηματικά, μιντιακά, πελατειακά ή όποια άλλα.Σήμερα, αν δεν πείσουμε όλοι τους πολίτες ότι υπηρετούμε μόνο αυτούς και κανέναν άλλον, καμία πρόοδος δεν είναι εφικτή. Καμία αλλαγή προς το καλύτερο.
Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας των διοικούντων  αποτελεί πλέον αναπόφευκτο όρο για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την  οικονομική, κοινωνική, πολιτική, και ηθική κρίση.
Κανείς δεν πανηγυρίζει από εμάς για το αυτονόητο αισθανόμαστε όμως αγανακτισμένοι για τον τρόπο που αποφασίστηκε να γίνει η μεταστροφή της διοικούσας αρχής στο δίκαιο .Ποιό ήταν το όφελος μιας επαίσχυντης και συκοφαντικής ανακοίνωσης ,αφού οι αποφάσεις ήταν ειλημμένες πιθανώς από ανωτέρους;Θέλαμε να αποδείξουμε άλλη μια φορά ότι από τις δοτές θέσεις που κατέχουμε δεν  υπηρετούμε το σύστημα άλλα ότι το εξουσιάζουμαι;
Δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ  ιθαγενείς στην περιοχή μας που να χαίρονται με καθρεφτάκια, η διεκδίκηση θα συνεχιστεί όχι μόνο για τα αυτονόητα αλλά για όλα τα δίκαια αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τους γιατρούς αυτού του ιδρύματος για το όφελος φυσικά των συμπολιτών μας και των ασθενών μας .
ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: