Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΜΟΣ

Βασίλης Κινούς Πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου μίλησε στον Παλμό «Ο Νέος Προϋπολογισμός του Νοσοκομείο Ρόδου για το 2014 θα είναι μειωμένος κατά 40%».


Οι Νοσοκομειακοί Γιατροί συμμετέχουν στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου και τα Νοσοκομεία, ΚΥ και Περιφερειακά Ιατρεία θα λειτουργήσουν τη μέρα αυτή με προσωπικό ασφαλείας.
nosokomeio rodoy






Βασίλης Κινούς Πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου.
kinoys








Μίλησε στον Παλμό και στη Δέσποινα Κουλούμπρη.
 Ακούστε εδώ:
00:00
00:00

«Ο νέος προϋπολογισμός του Νοσοκομείο Ρόδου για το 2014 θα έχει μείωση 40%. Αυτό σημαίνει ότι το Νοσοκομείο της Ρόδου θα μπορεί να λειτουργήσει με τα σημερινά δεδομένα για ένα εξάμηνο . Έχουν σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα του Νοσοκομείου μας . Φαίνεται ότι αυτή η πορεία που ακολουθεί το Υπουργείο και η Κυβέρνηση είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει ιδιωτικοποίηση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας» δήλωσε σήμερα στον Παλμό και στη Δέσποινα Κουλούμπρη
Η ΟΕΝΓΕ συμμετέχει στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου
Οι νοσοκομειακοί γιατροί συμμετέχουν στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου και τα Νοσοκομεία, ΚΥ και Περιφερειακά Ιατρεία θα λειτουργήσουν τη μέρα αυτή με προσωπικό ασφαλείας.
Τα αιτήματα που θέτουμε εστιάζονται στην προάσπιση της δημόσιας υγείας από τις βάναυσες επιθέσεις που δέχεται εκ μέρους της κυβέρνησης με διάλυση Νοσοκομείων, δομών του ΕΟΠΥΥ, κλείσιμο Τμημάτων και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
Απαιτούμε προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, χρηματοδότηση του ΕΣΥ, κάλυψη των ανασφάλιστων, κατάργηση των πληρωμών  των 5 ευρώ για εξέταση και 25 ευρώ για εισαγωγή στα Νοσοκομεία.
Καλούμε την ελληνική κοινωνία να δημιουργήσει μέτωπο προάσπισης της δημόσιας υγείας και να θέσει φραγμό στους στόχους της κυβέρνησης και της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: