Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Ξεκινούν ...προεκλογικές προσλήψεις στο ΕΣΥ! Πόσοι θα πάνε στα δημόσια νοσοκομεία

Με προσλήψεις που θα γίνουν τους επόμενους μήνες επιχειρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να καλύψει τα κενά στα δημόσια νοσοκομεία τα οποία σήμερα παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και δυσλειτουργίες. 
Όπως ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης  μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη 970 γιατρών, προσλήψεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 3 χρόνια. 
Η απαρχή κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη θα γίνει με 470 γιατρούς που θα είναι οι πρώτοι που θα περάσουν την πύλη του ΕΣΥ και περιμένουν από το 2011.
 
Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης υπόσχεται και άλλες προσλήψεις εάν αυτές δεν θεωρηθούν αρκετές. Όπως σημειώνει άλλοι 1000 γιατροί θα ενταχθούν στο σύστημα αν τα κενά δεν καλυφθούν. 
Βέβαια προς ώρας οι μόνες σίγουρες προσλήψεις είναι αυτές των επικουρικών  γιατρών που αναμένονται τους επόμενους μήνες στα νοσοκομεία. 
 
Γιατροί που εντάσσονται στο σύστημα με ετήσιες συμβάσεις και χωρίς φυσικά μόνιμες θέσεις. Γι αυτό δεν είναι τυχαίο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ευελπιστεί να …εξαφανίσει τα κενά σε ιατρικό προσωπικό με συγχωνεύσεις κλινικών όπου τμήματα θα ενοποιηθούν και το προσωπικό θα εξυπηρετεί από κοινού τους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: