Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς Άδωνιν !(Υgeianet)

Ε ναι! Υπουργός είναι ότι θέλει κάνει. Σιγά μην περιλάβει στην προκήρυξη των επικουρικών γιατρών ότι του ζήτησαν τα νοσοκομεία για να καλύψουν τις εξαιρετικά μεγάλες ανάγκες τους. Θα προκηρύξει τις θέσεις που του ζήτησαν οι κομματικοί του φίλοι και ας μη χρειάζονται. Ας διαμαρτύρονται ακόμη και διοικητές νοσοκομείων που ο ίδιος διόρισε (δείτε το έγγραφο διαμαρτυρίας κάνοντας κλικ εδώ). 
Δοξάστε τον!


Ε ναι! Υπουργός είναι ότι θέλει κάνει. Σιγά μην κωλώσει και δεν βγάλει εξαίρεση για τις κρίσεις των γιατρών (μοναδική σε όλη την Ελλάδα) σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας, έστω κι αν το νοσοκομείο δεν το ζήτησε (δείτε το προκλητικό έγγραφο του Αδώνιδος κάνοντας κλικ εδώ). Τι κι αν πολλά νοσοκομεία δεν έχουν ούτε ένα καρδιολόγο, ο 7ος ορθοπεδικός σε κλινική στο κέντρο της Αθήνας έχει άμεση προτεραιότητα λες και το ζήτησε ο Πρωθυπουργός! 
Δοξάστε τον

Ε ναι! Υπουργός είναι ότι θέλει κάνει.( Αυτή τη φορά μέσω του ΓΓ!) Απ΄ ευθείας ανάθεση, κατόπιν διαπραγματεύσεων (sic) για τη κατάθεση «Εμπειρογνωμοσύνης για τη Οικονομική & Λειτουργική Απόδοση των Δημόσιων Νοσοκομείων για τα έτη 2012‐2013.» , στην κα Ψιακή Χρυσάνθη και ΣΙΑ Ε.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Ιπποκράτους 112 (κλικ εδώ), . Γκουγκλάρετε λίγο και θα δείτε ότι η Ψιακή Χρυσάνθη και ΣΙΑ Ε.Ε., Ιπποκράτους 112, τηλ: 210‐3614736 είναι οι εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψις»  (http://www.eleftheriskepsis.gr) που εξειδικεύονται σε ακροδεξιού περιεχομένου εκδόσεις όπως π.χ. οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ (κλικ εδώ) . 
Ε κάπου εκεί κοντά είναι και η εμπειρογνωμοσύνη για την λειτουργική απόδοση των Νοσοκομείων! Δοξάστε τον!

Ygeianet

Δεν υπάρχουν σχόλια: