Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εντείνεται η ονοματολογία σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό..........

Εντείνεται η ονοματολογία σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό.
Ο  Γεωργιάδης εμφανίζεται να εγκαταλείπει το υπουργείο Υγείας, είτε για να αναλάβει άλλο πόστο είτε για να εξέλθει της κυβέρνησης.
Ο υπουργός Υγείας θα παραστεί την Πέμπτη στη σύσκεψη διοικητών νοσοκομείων, στην οποία θα γίνει απολογισμός του έργου των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2014.
Από την Αριστοτέλους επισημαίνεται ότι η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη.
Εντελώς τυχαία, το θέμα του ανασχηματισμού ενδέχεται να συζητηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας (Πέμπτη) σε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση θα μετάσχει και ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος έχει πλέον ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Θα μετάσχουν, επίσης, οι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κ.κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να μετακινηθεί ο συνεργάτης του πρωθυπουργού  Σταύρος Παπασταύρος, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και του  Χρήστου Λαζαρίδη.

Εκτός

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός κυβέρνησης οι κ.κ. Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου και Βρούτσης και να αλλάξουν χαρτοφυλάκιο οι κ.κ. Δένδιας και Χατζηδάκης.
Για το υπουργείο Υγείας, ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Μαρκόπουλου, Βορίδη και Σπηλιωτόπουλου, χωρίς να αποκλείεται και ο κ. Μόσιαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: