Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Την Τετάρτη 20 Απριλίου πρόκειται να συνεδριάσει το νεοεκλεγέν Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ, προκειμένου να εκλέξει την Εκτελεστική Γραμματεία, η οποία στη συνέχεια θα συγκροτηθεί σε σώμα εκλέγοντας Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα και Ταμία.
Είναι αυτονόητο πως όσοι προτίθενται να διεκδικήσουν θέσεις στο Προεδρείο θα πρέπει να δηλώσουν το σεβασμό τους στις αποφάσεις του Συνεδρίου, τις οποίες οφείλουν να εφαρμόσουν ανεπιφύλακτα και χωρίς αστερίσκους.
Σημειώνουμε πως μετά από συζήτηση δύο ημερών ψηφίστηκε ως απόφαση του συνεδρίου αυτούσια η πρόταση του απερχόμενου Γενικού Συμβουλίου (κλικ εδώ), η οποία καταγράφει ως βασικό της στόχο τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να οδηγηθούμε σε επικαιροποίηση της κλαδικής συμφωνίας.
Ως δεύτερο στόχο το συνέδριο θέτει την αποκατάσταση του Ιατρικού Μισθολογίου.
Εάν λοιπόν δεν υπάρξει απ΄ όλες τις παρατάξεις που διεκδικούν θέση στο Προεδρείο της ΟΕΝΓΕ ρητή δέσμευση σεβασμού των αποφάσεων του συνεδρίου, τότε είναι προφανές πως θα οδηγηθούμε σε προφανή εκτροπή, η οποία θα κοστίσει ακριβά στο νοσοκομειακό κίνημα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: