Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Βαρύ πρόγραμμα κινητοποιήσεων από τους νοσοκομειακούς γιατρούς έως τις 8 Δεκεμβρίου

Πλήθος κινητοποιήσεων των νοσοκομειακών γιατρών θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 24 Νοεμβρίου.
Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παναττική στάση εργασίας των γιατρών από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας.
Διαμαρτύρονται για την εκκρεμότητα με τους επικουρικούς συναδέλφους τους, των οποίων οι συμβάσεις δεν ανανεώνονται και απομακρύνονται από τα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα. Η προσυγκέντρωση των γιατρών θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στα Χαυτεία.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, λίγες μέρες πριν τη λήξη της θητείας του, έχει στόχο την προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή.
Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, οι γιατροί θα καταθέσουν στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου. Το ΠΑΜΕ ορίζει ως χώρο συνάντησης το Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος) στις 5 το απόγευμα.
Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, συμμετέχουν στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Το Σάββατο και Κυριακή, 19 και 20 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ
Στις 24 Νοεμβρίου, θα γίνει γενική απεργία στο Δημόσιο, ενώ στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.
Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: