Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Δημόσια έκκληση για 6χρονο παιδί!

Δημόσια έκκληση σε ευαισθητοποιημένους κατοίκους της πόλεως Ρόδου να υποβληθούν σε αιματολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι συμβατοί δότες μυελού των οστών για να βοηθηθεί ένα εξάχρονο αγόρι που υποφέρει από μεσογειακή αναιμία απευθύνουν με επιστολή τους οι γονείς του κκ Αλέξανδρος και Αικατερίνη Μπούκλα.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
"Είμαστε οι γονείς του εξάχρονου Μπούκλα Ιωάννη. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο υιός μας έχει Μεσογειακή Αναιμία για την οποία το παιδί μεταγγίζεται κάθε είκοσι μέρες για να μπορεί να επιβιώσει.
Δυστυχώς κανείς από την οικογένειά μας δεν είναι συμβατός για να μπορέσουμε μέχρι τώρα να πραγματοποιήσουμε τη μεταμόσχευση Μυελού των Οστών.
Γι' αυτό προσφεύγουμε σε εσάς και στην αγάπη σας για να μας ακούσετε. Πιστεύουμε ότι κάποιος από εσάς είναι συμβατός δότης για τον υιό μας και με αυτή την προσφορά σας μπορεί να θεραπευτεί για πάντα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η έμπρακτη αγάπη μας και μια αιμοληψία, σαν μια γενική αίματος από το Τμήμα Αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου .
Ετσι θα διαπιστωθεί αν υπάρχει ιστοσυμβατότητα με το παιδί μας ή όχι.
Εκείνος ή εκείνη που θα ταιριάζει θα ενημερωθεί υπηρεσιακά και σε εύλογο χρόνο θα πάμε όλοι μαζί στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου "Παίδων" όπου θα παραμείνει για μια ημέρα.
Οι διαδικασίες είναι νομότυπες και τα έξοδα καλύπτονται από το Ασφαλιστικό Ταμείο καθώς και η μετακίνηση από εμάς τους γονείς.
Η μόνη ελπίδα για το παιδί μας βρίσκεται στην απόφασή σας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά η σκέψη σας να γινόταν πράξη και να έλθετε στο τμήμα Αιμοδοσίας όπου θα σας περιμένει το προσωπικό που συμπάσχει στον αγώνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: