Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ......ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΩΝ


Ηρακλειδείς ή Ηρακλείς του στέμματος ήταν οι στυλοβάτες του θεσμού της βασιλείας. Σήμερα ο όρος χρησιμοποιείται πλέον για τους στυλοβάτες ενός καθεστώτος. Φαίνεται πως η Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Παπανικολάου έχει αναλάβει απροκάλυπτα ρόλο Ηρακλιδέως.Μετά τα ανεκδιήγητα που εκτόξευσε εναντίον του ΔΣ του Νοσοκομείου Κω1 η σιδηρά κυρία ανέλαβε δράση και στο Νοσοκομείο Λήμνου, ζητώντας από το ΔΣ να κινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον γιατρού Περιφερειακού Ιατρείου2, η οποία έκανε επίσχεση εργασίας χωρίς να έχει εξασφαλίσει …προσωπικό ασφαλείας!
Αγνοεί άραγε η κυρία Παπανικολάου ότι σύμφωνα με το νόμο 1264/82 το προσωπικό ασφαλείας δεν το ορίζει ο ίδιος εργαζόμενος, αλλά το σωματείο του; Ή μήπως αγνοεί τους όρους και τις διαδικασίες για να ασκήσει κανείς το δικαίωμα της επίσχεσης;
Αν τα αγνοεί κακό του κεφαλιού της. Αν τα γνωρίζει και επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους γιατρούς, τότε φαίνεται πως η κυρία Παπανικολάου από την εποχή που θήτευσε στο ΚΚΕ έχει θησαυρίσει μόνον την σταλινική κουλτούρα, την οποία τώρα εκταμιεύει πληθωρικά.
Η Ενωση Γιατρών Λήμνου από κοινού με την ΟΕΝΓΕ θα υπερασπιστούμε τη συνάδελφο που μπήκε στο στόχαστρο της κ. ΥΠΕάρχου. Ήδη έχει δοθεί εντολή σε νομικό ν΄ ασχοληθεί με το ζήτημα.

Συναδελφικά

Δημήτρης Βαρνάβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: