Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μετά και την δημοσίευση σε ΦΕΚ της υπαγωγής του νοσοκομείου Ρόδου των ΚΥ που υπάγονται σε αυτό καθώς και των μικρών νησιών στην Γ' ζώνη εφημεριών.......



Μετά και την δημοσίευση σε ΦΕΚ της υπαγωγής του νοσοκομείου Ρόδου των ΚΥ που υπάγονται σε αυτό καθώς και των μικρών νησιών στην Γ' ζώνη εφημεριών μπορούμε να μιλήσουμε,με την ανάλογη πάντα σοβαρότητα , για μια συνδικαλιστική επιτυχία ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας, για τους εξείς λόγους: 
1. Δίδεται μόνιμη λύση στο εφημεριακο ζήτημα που ταλανίζει τόσα χρόνια το νοσοκομείο μας τα ΚΥ και τα μικρά νησιά της περιοχής μας, απεγκλωβίζοντας συγχρόνως το συνδικαλιστικό κίνημα από αυτό το διαχρονικό πρόβλημα. 
2. Δίδονται κίνητρα σε νέους γιατρούς ώστε να έρθουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην περιοχή μας αφού οι υποχρεωτικές εφημερίες που αναγκάζονται να εκτελούν λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό στις περισσότερες κλινικές , πλέον θα αμείβονται. 
3. Αποκαθίσταται η παράφορη αδικία για τα ΚΥ αλλά κυρίως για τα μικρά νησιά μας που μέχρι πρόσφατα υπαγόντουσαν στην Β' ζώνη εφημεριών 
4.Δεν υποβαθμίζεται το νοσοκομείο μας διότι μιλάμε για Γ' ζώνη εφημεριών και μόνο . 
Καταλήγοντας θα θέλαμε να τονίσουμε οτι τον συνδικαλισμό δεν τον εννοούμε σαν μια στείρα αντιπαράθεση με τους εκάστοτε διοικούντες για συντεχνιακά συμφέροντα αλλά μια ουσιαστική προσφορά με ιδέες , θέσεις και απόψεις που θα έχουν απώτερο σκοπό την αναβάθμιση του νοσοκομείου και των υπολοίπων δομών υγείας της περιοχής μας , ώστε να προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ,με εύκολη πρόσβαση σε αυτές ,για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που κατοικούν αυτό τον τόπο. Μοναδική προϋπόθεση φυσικά είναι να υπάρχουν ευήκοα ώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: