Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

VERENA :Βασίλης Παπανικόλας κατά Χρήστου Μαντά! Δεν μπορεί να συκοφαντεί το Νοσοκομείο! Αν δεν ανακαλέσει, θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη -

Χθες, όταν συνέχαιρα τον κ. Χρ. Μαντά για την εκλογή του, εξέφρασα και την ευχή για Καλή Συνεργασία με το Νοσοκομείο μας!!!
Σήμερα, το site της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου, αποκαλύπτει μια απίστευτα συκοφαντική και υβριστική δήλωση (συνέντευξη;) του κ. Μαντά, η οποία είναι ψευδής εν γνώσει του και για την οποία, αν δεν την ανασκευάσει, μάλλον θα λογοδοτήσει στα Δικαστήρια!
Θα τονίσω μόνο ότι ο κ. Χρ. Μαντάς, οδήγησε σε τυφλή 5μηνη κινητοποίηση τον Ι.Σ.Ρ., μόνος του στο Πανελλήνιο, διαφωνώντας με την απόφαση της Πολιτείας να μειώσει από 20 σε 10 ευρώ την εξέταση των υποψηφίων οδηγών!!! Το ότι το Νοσοκομείο, έχοντας εκ του νόμου υποχρέωση να εξυπηρετήσει τους ταλαιπωρούμενους πολίτες ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πολιτείας και κάλυψε το κενό, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να συκοφαντεί το Νοσοκομείο της Ρόδου, ούτε να απαξιώνει καταξιωμένους επιστημονικά και κοινωνικά νοσοκομειακούς ιατρούς, μέλη μάλιστα του Ιατρικού Συλλόγου στον οποίο ο ίδιος είναι και Πρόεδρος!
Προσωπικά περιμένω,αύριο κιόλας, δημόσια, την διάψευση ή την συγνώμη του κ. Χρήστου Μαντά! Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος, με κάθε νόμιμο τρόπο να προστατεύσω και το Νοσοκομείο και τους Ιατρούς του!!. Βασίλης Παπανικόλας
- See more at: http://www.verena.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: