Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο.Ε.Ν.Γ.ΕΟμοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2014
Α.Π:6005(α)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Προς:
τους Προέδρους των Ενώσεων


Καλούνται οι Πρόεδροι των Ενώσεων Γιατρών να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 1μμ, στα γραφεία της ΟΕΝΓΕ.
Θέματα συζήτησης:
1.- Η κατάσταση που επικρατεί σε Νοσοκομεία & ΚΥ της χώρας
2.- Νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και η στάση της ΟΕΝΓΕ
3.- Προγραμματισμών δράσεων της ΟΕΝΓΕ για το 2015

Επίσης σας αποστέλλουμε ενημερωτικό κείμενο σχετικά με τα κενά στελέχωσης των Νοσοκομείων και παρακαλούμε να έχουμε μέχρι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου ανάλογο σημείωμα της δικής σας Ένωσης, στο οποίο να περιγράφονται τα σημαντικότερα κενά στη στελέχωση του Νοσοκομείου και των ΚΥ της περιοχής σας, καθώς και τυχόν σοβαρές ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και φάρμακα.
Τα στοιχεία που θα μας αποστείλετε θα χρησιμοποιηθούν από την ΟΕΝΓΕ προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και να αναδείξει τα προβλήματα των Νοσοκομείων της χώρας.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σάκη Παπαδόπουλο στο τηλ. 693-726 7088

Τέλος σας ενημερώνουμε πως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου θα έχετε παραλάβει αφίσες της ΟΕΝΓΕ για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία της 27ης Νοεμβρίου, προκειμένου να τις αναρτήσετε σε Νοσοκομείο & ΚΥ.
Η ΟΕΝΓΕ θεωρεί επιβεβλημένο μέχρι τη μέρα της απεργίας να προσκαλέσουν όλες οι Ενώσεις Γενική Συνέλευση, προκειμένου να υπάρξει προετοιμασία για μια καλή συμμετοχή των γιατρών του ΕΣΥ στην κινητοποίηση.

Συναδελφικά για την ΟΕΝΓΕ
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: