Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Την Τρίτη 31 Μαρτίου συνεδριάζει η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διατύπωση γνώμης, σύμφωνα με το ν.3918/2011, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τα άρθρα 32 παρ. 5 και 49Α του Κανονισμού της Βουλής, μετά από ακρόαση των προτεινομένων, από τον Υπουργό Υγείας, για διορισμό: α) ως διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Αττικής, τον κ. Άγγελο Παπαδόπουλο β) ως διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Πειραιώς και Αιγαίου, τον κ. Νικόλαο Καρβούνη γ) ως διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Μακεδονίας, τον κ. Γεώργιο Κίρκο δ) ως διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, τον κ. Νέστορα Αντωνίου ε) ως διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Κρήτης, τον κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη.


Ο κ. Καρβούνης Νικόλαος,μένει στο Μοσχάτο, είναι ιατρός - Διευθυντής της Α΄ Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Μεταξά .


    

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο κ. Καρβούνης Νικόλαος, γεννήθηκε στη Νίκαια από μικρασιατική οικογένεια και έχει έξι παιδιά. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολήςτου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γ.Κ.Νοσοκομείο Νικαίας, υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στη Λακωνία.

Είναι διευθυντής την Α΄ Παθολογικής- Ογκολογικής Κλινικήςτου Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ. Είναι υπεύθυνος για την Υπηρεσία «Νοσηλεία στο Σπίτι». 
Ασχολείται με θέματα ψυχοκοινωνικής ογκολογίας, αρθρογραφεί στο περιοδικό της Εταιρίας Παθολόγων- Ογκολόγων Ελλάδος. (www.neaeope.gr) 


Παρεμβαίνει σε θέματα υγείας και ευρύτερου κοινωνικού προβληματισμού στο Σύλλογο Εθελοντών «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», στην Εταιρία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος όπου αρθρογραφεί, καθώς και στις σχολές γονέων της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς. Ήταν βασικός συντελεστής του ντοκιμαντέρ «ΜΕΤΑΞΑ, ακούγοντας το χρόνο». Συστρατεύεται στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως μη κομματικό μέλος.


 «ΜΕΤΑΞΑ - ακούγοντας τον χρόνο»

Ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο χρονικό, το  οποίο βασίζεται  σε μια σειρά εξομολογητικών συνεντεύξεων. Δεύτερο βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: