Νέες προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ρόδου αλλά και νέα κενά από τον επόμενο μήνα – Ακούστε τι δήλωσε στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Β. Κινούς

7 τουλάχιστον γιατροί, μεταξύ των οποίων και δύο αναισθησιολόγοι, δήλωσαν πρόθυμοι μετά από προκήρυξη του υπουργείου Υγείας να υπηρετήσουν στο νοσοκομείο της Ρόδου για τρία χρόνια, όπως δήλωσε σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Βασίλης Κινούς. «Οι προσλήψεις αυτές θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα» τόνισε ο κ. Κινούς.
Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών ανέφερε και το πρόβλημα που θα προκύψει σε ένα μήνα περίπου, καθώς θα αποχωρήσουν διότι λήγει η θητεία τους περίπου τέσσερις ειδικευόμενοι και τόνισε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από νέους γιατρούς να υπηρετήσουν στο νοσοκομείο.
Μεγάλο κενό θα προκύψει κυρίως στην παθολογική κλινική, με τον κ. Κινούς να απευθύνει έκκληση για βοήθεια από γενικούς γιατρούς από την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Ο κ. Κινούς ανέφερε παράλληλα πως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τα 8 κρεβάτια λειτουργούν τα έξι, λόγω έλλειψης προσωπικού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΝΟΥΣ

Audio Player