Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Τίτλος:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης (μια βραδιά καρδιάς)

Οργάνωση:
Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου
Συνδιοργανωτές:
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών
Υποστήριξη:
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ, Δωδεκανησιακή Μέλισσα
Χρόνος:
Παρασκευή 14/12, ώρα 20.00
Χώρος:
Ιερός Ναός Ευαγγελισμού Ρόδου
Στόχος:
Κοινωνική εκδήλωση με χαρακτήρα κατάνυξης, ατμόσφαιρα εορταστική, ομιλίες για την κοινωνική αλληλεγγύη, που θα προσφέρουν ανάταση ψυχής, γαλήνη και δύναμη για τη συνέχεια
Σκοποί:
Με το σύνολο των εσόδων, θα αγοράσουμε και θα προσφέρουμε αναλώσιμο υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Παράλληλα θα ενισχύσουμε τους άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές μέσω της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, του Ιδρύματος Υποτροφιών Δήμου Ρόδου και θα καλύψουμε επί πλέον ανάγκες.
Αποτελέσματα
Στήριξη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τις ανάγκες του σε αναλώσιμα. Στήριξη στην εκπαίδευση νέων που οι οικογένειές τους πλήττονται από την κρίση και αδυνατούν να παρέχουν το σημαντικό αγαθό της γνώσης μέσα από την εκπαίδευση. Στήριξη άλλων δράσεων κοινωνικού περιεχομένου.
Σύντομη περιγραφή
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με εξέχοντες ομιλητές με ήθος και έργο θα αναπτύξουν την κοινωνική αλληλεγγύη, θέσεις και αξίες με ευεργετικές συνέπειες για τον καθένα που θα συμμετέχει. Πλαισιώνεται από παιδικά σχήματα, χορωδία. Ειδικά για την εκδήλωση και θα μελοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο ποίημα του Κ. Παλαμά.
Κοινό στο οποίο απευθύνεται
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και πλατύ κοινό που επιθυμεί να συνεισφέρει στους ανωτέρω σκοπούς


Δεν υπάρχουν σχόλια: