Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΟΕΝΓΕ:Τετάρτη 12 Ιανουαρίου παν-ιατρική συνάντηση και Πέμπτη 13 Γενικό Συμβούλιο

Η κατάθεση του σχεδίου νόμου «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις» έχει προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις όλου του ιατρικού κόσμου της χώρας.
Εν όψει της κατάστασης που διαμορφώνεται και της επικείμενης ψήφισης του νόμου στη Βουλή κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης Προέδρων και Δ.Σ όλων των φορέων που εκπροσωπούν το ιατρικό σώμα, προκειμένου να συντονίσουμε τη στάση και τις αντιδράσεις μας. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή απ΄ όλους τους φορείς και η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 7μμ στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.
Συμμετέχουν ΠΙΣ, ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, Ιατρικοί Σύλλογοι, Σύλλογος Συμβασιούχων Γιατρών ΙΚΑ και φυσικά οι Ενώσεις Γιατρών και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ. Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε συνάδελφο που θέλει να την παρακολουθήσει.
Την επομένη, δηλαδή την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει στις 12.30μμ στα Γραφεία της Ομοσπονδίας το Γενικό Συμβούλιο με θέμα συζήτησης τη στάση της ΟΕΝΓΕ στις νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υγείας και τη λήψη σχετικών αποφάσεων. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί όλοι οι Πρόεδροι των Ενώσεων της χώρας και είναι ανοιχτή σε κάθε συνάδελφο που θέλει να την παρακολουθήσει.
Συναδελφικά
Δημήτρης Βαρνάβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: