Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ.....

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Πολύζος συναντήθηκε και με τους προέδρους των Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, από τους οποίους και ενημερώθηκε για το θέμα των εφημεριών στα δυο νοσοκομεία.
Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών του νοσοκομείου Χανίων Αντώνης Κρασουδακης «από τις 20 Ιανουαρίου πολλές κλινικές του νοσοκομείου δεν θα μπορούν να καταθέσουν και να καλύψουν πρόγραμμα εφημεριών»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ρεθύμνου, Γιάννη Σαριδάκη, «οι γιατροί, εφημερεύουν 4-5 μήνες εθελοντικά, μπαίνομε στον 6ο μήνα και κανείς υπεύθυνος, δεν έχει πάρει πρωτοβουλία να δώσει λύση στο πρόβλημα, που μπορεί να οδηγήσει σε εφημεριακο κραχ τα νοσοκομεία.»
Για το θέμα αυτό ο κ. Πολύζος δήλωσε ότι: «Είδαμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τα διευθυντικά στελέχη και τους εκπροσώπους των γιατρών και τους καθησυχάσαμε ότι το πλαφόν του 9% για τις εφημερίες δε ν είναι πια ανά νοσοκομείο, άλλαξε η υπουργική απόφαση, αλλά είναι στο σύνολο της χώρας και της κάθε υγειονομικής περιφέρειας. Εμείς, ζητήσαμε από τους γιατρούς, να εκδίδουν ασφαλή προγράμματα με τη συνεργασία της διοίκησης και με την ελπίδα ότι στο επερχόμενο νομοσχέδιο θα συζητηθούν και αλλαγές περί των ζωνών, ούτως ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στις εφημερίες».

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ 2ηΥΠΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!!.


Δεν υπάρχουν σχόλια: