Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ

4. Οι περιπτώσεις α. και β. του άρθρου 34 του ν. 3896/2010 (207 Α)
αντικαθίστανται από την έναρξη ισχύος τους ως εξής:
α. «Ζώνη Α’ : Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου και των Ιωαννίνων,
συμπεριλαμβανομένων και τα ων πανεπιστημιακών νοσοκομείων, καθώς και κατόπιν έκδοσης απόφασης του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Λάρισας.
β. Ζώνη Β`
Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα περιφερειακά και νομαρχιακά νοσοκομεία των υπολοίπων νομών ή πόλεων, της Αλεξανδρούπολης και της Λάρισας, έως την έκδοση της προαναφερόμενης Υ.Α., καθώς και τα Κέντρα Υγείας που ως οργανικές μονάδες υπάγονται στα νοσοκομεία της Α΄ και της Β΄ Ζώνης, με την εξαίρεση αυτών που ανήκουν στη Γ` Ζώνη».
5. Στην περίπτωση γ. του άρθρου 34 του ν.3896/2010 (207 Α΄), προστίθεται
από την έναρξη ισχύος της εδάφιο ως εξής:
«Στην ως άνω ζώνη ανήκουν επίσης νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας άγονων ή απομακρυσμένων ή προβληματικών περιοχών, που θα καθοριστούν με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και τα Κέντρα Υγείας των νησιωτικών περιοχών».

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΖΩΝΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1987!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: