Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Γ ΖΩΝΗ

4. Οι περιπτώσεις α΄ και β΄ του άρθρου 34 του ν. 3896/2010 (ΦΕΚ 207 Α΄) αντικαθίστανται από την έναρξη ισχύος τους ως εξής:
«α. Ζώνη Α΄:
Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου και των Ιωαννίνων, συμπεριλαμβανομένων και των πανεπιστημιακών νοσοκομείων, καθώς και κατόπιν έκδοσης απόφασης του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Λάρισας.
β. Ζώνη Β΄
Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα περιφερειακά και νομαρχιακά νοσοκομεία των υπολοίπων νομών ή πόλεων, της Αλεξανδρούπολης και της Λάρισας, έως την έκδοση της προαναφερόμενης υπουργικής απόφασης, καθώς και τα Κέντρα Υγείας που ως οργανικές μονάδες υπάγονται στα νοσοκομεία της Α΄ και της Β΄ Ζώνης, με την εξαίρεση αυτών που ανήκουν στη Γ΄ Ζώνη.»
5. Στην περίπτωση γ΄ του άρθρου 34 του ν. 3896/2010
(ΦΕΚ 207 Α΄), προστίθεται από την έναρξη ισχύος της εδάφιο ως εξής:

«Στην ως άνω ζώνη ανήκουν επίσης νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας άγονων ή απομακρυσμένων ή νησιωτικών ή προβληματικών περιοχών, που θα καθοριστούν με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και τα Κέντρα Υγείας των νησιωτικών περιοχών>>
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΔΩ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: