Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Και μετά έχουν το θράσος να μιλούν για τους κοπανατζήδες Δημοσίους Υπαλλήλους!...

Δεν ντράπηκαν που μια συνεδρίαση της Βουλής κράτησε χτες μόνο 15 λεπτά λόγω της απουσίας τους. Αντιγράφω την... Αντιγράφω την είδηση: Την αντίδραση του Δ' αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη προκάλεσε η ματαίωση της συζήτησης επικαίρων ερωτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για χτες, Παρασκευή. Ειδικότερα, από τις 11 επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη, συζητήθηκαν μόνο οι δύο, η μία αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών και η άλλη αρμοδιότητας Πολιτισμού. Ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να ενημερωθούν άμεσα από την υπηρεσία κοινοβουλευτικού ελέγχου τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης όσο και η Διάσκεψη των Προέδρων, που συνεδριάζει σήμερα, Παρασκευή. Η Διάσκεψη των Προέδρων έχει επισημάνει στην κυβέρνηση φαινόμενο απροθυμίας προσέλευσης υπουργών στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. «Η εικόνα δεν τιμά ούτε την κυβέρνηση ούτε και τη λειτουργία μας» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης. 


========= 

Και μετά μιλάνε για τις κοπάνες των Δημοσίων Υπαλλήλων; Έχουν το θράσος να γκρινιάζουν για την -όντως απαράδεκτη- κατάσταση στο Δημόσιο; Όταν κι αυτοί δεν πηγαίνουν καν στη Βουλή για να προχωρούν οι διαδικασίες της (κρύβονται οι περισσότεροι), πώς μπορούν να κουνήσουν το δάχτυλο και να κάνουν επιτέλους τις απαραίτητες απολύσεις των επίορκων Δ.Υ.; Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι. Κι όταν τα αφεντικά* των Δ.Υ. φέρονται έτσι, μην εκπλήσσονται αν κι οι υφιστάμενοί τους τους μιμούνται. 

*Τώρα που το σκέφτομαι, "αφεντικά" των Δ.Υ. είμαστε εμείς - όλοι οι φορολογούμενοι. 
Ανεχθήκαμε κοπανατζήδες και απατεώνες - και το ίδιο κάναμε και με τους πολιτικούς. Ολονών τους μισθούς όμως εμείς τους πληρώνουμε. Το λέω πληροφοριακά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: