Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ !!!!!!Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ




2013-05-28-10-35-45/item/20161-ο-εκλεκτός…http://www.proodos.net/2013-05-28-10-35-45/item/20161-ο-εκλεκτός…

1 σχόλιο:

afandians είπε...

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να διαψεύσει ο πρόεδρος.
Το αν είναι ο Ηλίας εκλεκτός του "συλλόγου" (και όχι του προέδρου του) δεν το ορίζει ούτε το "καθορίζει" κανένας. Είναι το συναίσθημα που προκαλείται στον καθένα μας ως μέλη του συλλόγου βλέποντάς τον να πρωτοστατεί σε κάθε αγώνα του συλλόγου, να φέρνει στην επικαιρότητα σημαντικά θέματα που αφορούν όλους μας και που από τους περισσότερους μας είχαν για χρόνια....ξεχαστεί, και γενικότερα να προσπαθεί με τις ιδέες του να δίνει έναν πιο σύγχρονο ορισμό για τον θεσμό του "Ιατρικού Συλλόγου".
Να διαψεύσει ο πρόεδρος ότι ο Ηλίας είναι το δεξί του χέρι; Συνήθως διαψεύδουμε κάτι που δεν είναι αληθινό, αλλά όχι την πραγματικότητα. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος θα ήθελε να έχει όχι ένα αλλά εκατόν ένα δεξιά χέρια, και μακάρι να βρεθούν ακόμα δυο τρεις σαν τον Ηλία να τον βοηθούν, για να μπορεί ακόμα καλύτερα να ανταπεξέρχεται στο δύσκολο έργο του προέδρου που επί χρόνια επιτελεί για το συμφέρον του συλλόγου και κατ'επέκταση για το ατομικό συμφέρον όλων μας. Άρα ναι, ο Ηλίας είναι το δεξί χέρι του προέδρου, κι ευτυχώς, και δεν τίθεται κανένα θέμα διάψευσης.
Να διαψεύσει ο πρόεδρος ότι ο Ηλίας είναι το φαβορί; Μα αυτό ο πρόεδρος θα το διαψεύσει; Και η κάλπη τι ρόλο βαράει; Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

Και μια είδηση....Ο Ηλίας έχει αποφασίσει να συμμετάσχει.

Τέλος για το ότι ο "Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου" δεν είναι φέουδο κανενός και ότι δεν μεταβιβάζεται, πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι μας. Άλλωστε είναι ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι ο πρόεδρος μπορεί να επιβάλει στα μέλη του συλλόγου να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη γραμμή. Πιστεύω ότι αυτό υποτιμά τη νοημοσύνη όλων των μελών του συλλόγου μας, ενός συλλόγου που αντιπροσωπεύει άτομα με τον υψηλότερο ίσως δείκτη νοημοσύνης μέσα στην κοινωνία. Το επόμενο Δ.Σ. του συλλόγου πρέπει να προκύψει και θα προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και το αποτέλεσμα αυτών πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας, ανεξάρτητα αν αυτό μερικούς από μας μας δυσαρεστήσει λιγάκι. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, άλλωστε το λέει και η λέξη...."σύλλογος" είμαστε, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και τρέχουν πιο γρήγορα από εμάς. Ας καθίσουμε όλοι κάτω λοιπόν να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για το καλό αυτού του συλλόγου, και αν είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος, μέλος του Δ.Σ. ή απλό μέλος του συλλόγου, καθόλου σημασία δεν έχει.

Πάντως το περί μεταβίβασης δεν το είδα μέσα στο άρθρο πουθενά....

Με συμπάθεια,
Στέλιος Κοιλιάς