Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το Νοσοκομείο Ρόδου στη Γ Ζώνη


 
nosokomeio_2
Οριστική, αμετάκλητη και δικαιωματική η ένταξη του νοσοκομείου της Ρόδου στη Γ’ Ζώνη, η απόφαση της οποίας υπεγράφη και από το υπουργείο Οικονομικών. «Το ασφαλές πρόγραμμα εφημέρευσης θα βγαίνει πλέον από τους γιατρούς χωρίς πρόσθετα έξοδα για το νοσοκομείο.
Μία διαδικασία που κοστίζει 40.000 ευρώ το μήνα στο κράτος», όπως δήλωσε χθες στον ΠΑΛΜΟ ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μιχάλης Κόκκινος.
«Γινόμαστε πλέον ένα ελκυστικό νοσοκομείο και μία ελκυστική περιοχή για τον γιατρό που ξέρει πλέον ότι θα μπορεί να εφημερεύει και να πληρώνεται. Το κακό όνομα που είχαμε βγάλει βγαίνει από πάνω μας. Οι κάτοικοι των υπολοίπων νησιών θα έχουν πλέον ένα πολύ καλό κίνητρο για να έρθουν στο Νοσοκομείο μας» υπογράμμισε ο κ. Κόκκινος, ενώ αναφερόμενος στην ανάκληση της απόφασης με την οποία είχε κηρυχθεί το νοσοκομείο της Ρόδου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προέβη χθες το διοικητικό συμβούλιο, τόνισε πως «η εξέλιξη, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης των εργαζομένων να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν απτές λύσεις στα προβλήματά τους. Ήταν επιβεβλημένη κίνηση για εμάς, αναμένουμε την παράταση της προγραμματικής σύμβασης μέχρι την Παρασκευή και αν συμβεί αυτό, το νοσοκομείο μπαίνει πλέον σε μία ήρεμη κατάσταση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

0

Δεν υπάρχουν σχόλια: