Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Γ ΖΩΝΗ.




 1.Όσον αφορά τις απλήρωτες επιπλέον δεδουλευμένες εφημερίες των μηνών Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2011, έχουν υπογραφεί οι βεβαιώσεις ότι ήταν αναγκαίες για την ασφαλή λειτουργιά του ιδρύματος από τον Διοικητή . Επίσης ξεκίνησε η καταγραφή από τον μήνα Δεκέμβριο ανά γιατρό ο αριθμός και η ακριβής ημερομηνία των επιπλέον εφημεριών που .εκτέλεσε , όπως έχει ζητηθεί από τον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου , ώστε να σταλεί το κονδύλι από την 2η ΥΠΕ για την αποπληρωμή τους.
2. Όσον αφορά την Γ ζώνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποδιοικητή της 2η ΥΠΕ κ.Πλάτση είχαμε την διαβεβαίωση ότι η ΚΥΑ έχει υπογραφεί και από τον Γ. Γραμματέα του υπουργείου οικονομικών και βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Εμείς απαντήσαμε ότι εάν τις επόμενες ημέρες έχουμε απτές αποδείξεις στα χέρια μας θα είμαστε άλλη μια φορά εκείνοι που θα δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου μας με την στάση μας προς όφελος των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας.
Φαίνεται ότι μετά και τις τελευταίες κινητοποιήσεις μας υπάρχει κάποια κινητικότητα από πλευράς διοίκησης και υπουργείου για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: