Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

'Φωτιά' στο twitter από Γεωργιάδη - Βαξεβάνη Μήνυση κατά του δημοσιογράφου υπέβαλε ο υπουργός Υγείας για το δημοσίευμα στο περιοδικό Hot Doc περί επίσκεψής του σε σπίτι φαρμακοβιομηχάνου, λίγες ώρες πριν καταθέσει την τροπολογία για τα φάρμακα.

Μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, ενώ παράλληλα πήρε...φωτιά το twitter από τη σχετική κόντρα.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωνε με 'τιτίβισμα' ότι είχε υποβάλει μήνυση για τα περί επίσκεψής του σε σπίτι φαρμακοβιομήχανου, λίγες ώρες πριν την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας για τις τιμές των φαρμάκων:
Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα κατετέθη η μήνυσή μου προς τον @KostasVaxevanis για τα γνωστά άθλια δημοσιεύματα. Τα υπόλοιπα επί του θέματος στο δικαστήριο.
Ο κ. Βαξεβάνης του απαντά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει βίντεο από τη συνάντηση του υπουργού με τον φαρμακοβιομήχανο:
Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi προτζέκτορα να έχετε μαζί στο δικαστήριο για να κάνουμε προβολή βίντεο.
Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis τα περί βίντεο και του εκβιασμού μέσω αυτού συμπεριλαμβάνονται στην μήνυση και το τμήμα εκβιασμών θα ασχοληθεί. Ετοιμάσου...
Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi α είσαστε και αστροπελέκι. Δεν υπάρχουν εκβιασμοί για δημοσιευμένα πράγματα.
Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis δεν έχετε δημοσιεύσει κανένα βίντεο, διότι βίντεο δικό μου με φαρμακοβιομήχανο στο γραφείο του δεν υπάρχει και γιατί δεν τον κατονομάζετε αυτόν τον φαρμακοβιομήχανο; Ντρέπεστε; Για όλα αυτά όμως θα πληρώσετε. Και πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: