Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ»
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Ατελείωτα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, για τα οποία ζητούνται άμεσες λύσεις, αλλά με τη συγκυβέρνηση να παραμένει απαθής και αδρανής, κατέγραψε ο Εκπρόσωπος  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, στην νέα τριήμερη επίσκεψη του στη Ρόδο και στη Κω.
Ενδεικτικό και σκανδαλώδες παράδειγμα, η έλλειψη Παιδίατρου στο Νοσοκομείο της Κω για πέμπτο συνεχή χρόνο! Όπως, επίσης, και η ύπαρξη στο Νοσοκομείο της Κω ενός και μόνο Καρδιολόγου, για να φροντίσει σαράντα χιλιάδες κατοίκους και πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες που περνάνε από το νησί.
Τεράστιο πρόβλημα με έλλειψη γιατρών και στο Νοσοκομείο της Ρόδου, με τους υπηρετούντες, εκεί, γιατρούς να ζητούν επειγόντως ενισχύσεις, για να μπορέσουν να βγάλουν, αν μη τι άλλο, την τουριστική περίοδο, σε ένα από τα νησιά που χαρακτηρίζονται ως οι «ναυαρχίδες» του Τουρισμού.
Για τα όσα κατέγραψε ο Τέρενς Κουίκ στον τομέα της Υγείας, τόσο στη Ρόδο όσο και στη Κω, θα κατατεθούν άμεσα, μέσω του Κοινοβουλίου, Ερωτήσεις στο αρμόδιο Υπουργείο. Ερωτήσεις που θα περιέχουν στοιχεία - «φωτιά» για την παντελή αδιαφορία της συγκυβέρνησης, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους επισκέπτες αυτών των δύο κορυφαίων τουριστικών προορισμών. - See more at: http://www.verena.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: