Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνάντηση του Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας, Λ. Γρηγοράκου, με μέλη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Πέμπτη 17/07/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου και μελών της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κ. Ματίνα Παγώνη, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Λιβαδάς, συνοδευόμενοι από την κ. Χάρις Ματσούκα, τον κ. Γιώργο Μαρίνο, τον κ. Κωνσταντίνο Καταρανιά, τον κ. Ηλία Σιώρα, τον κ. Νεκτάριο Κορρέ και τον κ. Κωνσταντίνο Τσλίκα, έθεσαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους νοσοκομειακούς γιατρούς όπως το θέμα των υπερωριών, των προσλήψεων, της δημοσίευσης των νέων οργανισμών, το μισθολόγιο και οι προμήθειες.
Ο Υπουργός Αναπληρωτής από πλευράς του δεσμεύτηκε ότι θα συζητήσει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρμόδιο Υπουργό Αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα την ανάγκη για πρόσληψη 1.500 ιατρών το 2015.
Τους ενημέρωσε ότι: δημοσιεύεται εντός των ημερών η ρύθμιση για την πληρωμή των υπερωριών, προωθείται η επιτάχυνση των προμηθειών στα νοσοκομεία, ενώ τους ανακοίνωσε ότι θα δίδεται αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης. Σε ό,τι αφορά την δημοσίευση των νέων οργανισμών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα θα έχει τελειώσει κι αυτό το ζήτημα.  

επιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: